KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
eleanor elizabeth ferwell Welcometext01
dobrodošli v shadowland! kraj daje vtis povsem običajnega ameriškega mesteca; voden je s strani župana ter mestnega sveta, ima svojo bolnišnico, policijsko postajo, nakupovalni center, številne pube, restavracije ter cerkev v kateri se verneži vsako nedeljo zberejo pri sveti maši. vendar pa kljub navidezni običajnosti ne gre zanemariti dejstva, da se vsaj enkrat mesečno najde truplo, ki je bilo bodisi raztrgano na koščke, bodisi brez vse krvi, ali pa ubito na način ki že nekoliko meji na nemogoče. prav tako bi bilo potrebno poudariti, da razni nenavadni oziroma skoraj neverjetni dogodki tu niso nobena redkost, izginotja pa se v shadow land dogajajo veliko pogosteje kot kjerkoli drugod. tujci so prava redkost, če pa že pridejo pa so v večini primerov nadnaravna bitja, ki so končno našla raj na zemlji.

eleanor elizabeth ferwell Demon eleanor elizabeth ferwell Demon-copy eleanor elizabeth ferwell Demon

eleanor elizabeth ferwell Stafftext
eleanor elizabeth ferwell Lilitheleanor elizabeth ferwell Kaylegh

eleanor elizabeth ferwell Demon eleanor elizabeth ferwell Demon-copy eleanor elizabeth ferwell Demon

eleanor elizabeth ferwell Statistictext01
races members free spots
werewolves #0 #0
wizards #0 #0
vampires #0 #0
humans #0 #0
hunters #0 #0

eleanor elizabeth ferwell Newstext01
we are open!!!

eleanor elizabeth ferwell Chatboxtext01
do not advertise. let's chat without spamm!

eleanor elizabeth ferwell

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
violet walace
wizard
wizard
violet walace

Število prispevkov : 22

eleanor elizabeth ferwell Empty
ObjavljaNaslov sporočila: eleanor elizabeth ferwell   eleanor elizabeth ferwell Icon_minitimeSre Apr 03, 2013 6:00 pm

FERWELL
eleanor elizabeth

BIRTHDAY: 26.3.

SEXUALITY: heterosexual

GROUP:wizard

SIDE: the light side

HOMETOWN:shadow land

PLAY BY: holland roden

Kdo je Eleanor Elizabeth Ferwell? Vprašanje na katerega bi kak mimoidoči prišlek, ki se mu vsaj malo sanja, da na tem svetu ljudje niso najbolj razviti organizmi odgovoril: »Je članica, Ferwellovih, tista tiha, mirna dušica, ki vedno stoji ob strani še posebej na zabavah, če se na teh sploh prikaže. Nihče natančno ne ve kaj se plete po njeni glavi, saj četudi jo vprašaš odgovori v enem samem stavku, se manj, če je le možno in že je ni več. Nekateri krivijo sramežljivost in nadaljujejo s svojim življenjem, drugi pa v vsaki priložnosti najdejo razlog za širjenje govoric. Uboga Ferwellova ni nobena izjema. Po mestu kroži ogromno govoric, o tem kako je storila to in ono, da si sedaj ne upa spregovoriti, saj bi jo resnica lahko stala življenja. Običajno jo povežejo z vsakim, ki se prikaže v mestu. Če bi jim verjeli, je začarala amulet nekemu vampirju, s katerim se že vse življenje vlači po postelji in jo sedaj izsiljuje ali pa je v resnici pripadnica temne strani magije, prijateljuje z Hallovimi, ki so jo zavezali k molku. Verjemite kar hočete, ampak karkoli je njena velika skrivnost, jo zna odlično skrivati.« No, knjig ne bi smeli soditi po njenih platnicah, kakor tudi ljudi ne. Eleanor ni niti malo podobna temu, kar je naš neznanec ravnokar opisal. Za njeno fasado sramežljive samotarke, se skriva več kot je celic v krvi. Njena kri pa je skoraj čista čarovniška, čeprav na začetku ni kazalo tako.
Ferwell je priimek, ki ga pozna celotno mestece Shadowland in prihod novega družinskega člana ni preslišalo nobeno uho. Večina je seveda pričakovala, da bo dekle veličastna kot boginja, a se je kaj hitro izkazalo, da to sploh ni tako. Trajalo je dobrih šestnajst let, da je rdečelaska pokazala, da si zasluži prirojen priimek, čeprav še vedno veliko ljudi meni, da se še ni dokazala. Ne še. Njeno otroštvo je bilo zaradi tega, polno pritiska tako iz strani svojih staršev, kot drugih članov družine in kot, da to ni bilo dovolj, celotnega mesta. Takrat se je začela zapirati vase, kljub temu, da bi s svojimi vodilnimi zmožnostmi lahko bila ena najbolj popularnih deklet na šoli. Njeni prijatelji, kolikor si jih je dekle, ki ni in nikoli ne bo dosegla standardov svoje popolne družine, sploh lahko imela, niso dvakrat poslušali, da bi prebili oklep, ki ga je zgradila. Stvar je tako napredovala, da tudi po tem, ko se je izkazalo, da v bistvu ni generacija, ki si ne zasluži nadnaravnih moči, ni bilo nič boljše. Naj je še tako upala, se z čarovnijo, stvari niso postavile na stare tire. Kje pa … Pritisk se je samo še povečal, sedaj je morala priti na isti nivo, svojih sorodnikov. Kljub temu, da bi z dobro mero samozavesti in vzpodbude, to tudi lahko uspešno storila, ni imela nič od tega. Njena samozavest je bila in še vedno je, nekoliko nizka, kar je tudi eden od poglavitnih razlogov, da pred drugimi nikoli ne izpade kot središče pozornosti. Morda je k temu malce pripomoglo tudi to, da je prava majhna enciklopedija, ki ji gre dobro na vseh mogočih področjih. V nekaj minutah vam bo izračunala še tako zahtevno enačbo, obenem pa vam razložila ves kemijski proces raztapljanja apnenca. Inteligenca ji je prirojena, čeprav ne moremo zanikati, da sem ali tja sede tudi za knjige in nos tišči vanje, dokler ni v naslednjih urah polna novega znanja.
Če bi bilo le tako lahko tudi, ko si mora zapomniti nove uroke, in sestavine raznih napojev. Pa seveda ni … Life's just not fair is it?
Njena zgodba se je še bolj zapletla, ko je dopolnila 18 let in ji je oče povedal, da v bistvu ni njen pravi oče. Njena mati je očitno imela razmerje z nekim lovcem in zanosila, o tem pa mu je povedala, šele ko je bilo prepozno in sta stvar pometla pod preprogo. Do zdaj. Do zdaj, ko sta ji povedala resnico in ji še dodatno podrla svet. Kot, da že do sedaj ni imela dovolj skrbi s tem, ko je hotela vstopiti v družino od katere se je tako razlikovala, so sedaj njene možnosti samo padle. Kako naj bo članica družine v katero že tako ali drugače ne paše, ko pa v bistvu sploh ni njihova prava članica. Misli o pobegu in podobnih rešitvah so ji šinile v glavo, a nazadnje ni naredila ničesar. Zaprta v svojo školjko, kot biser, je ostala zaprta, čakajoč na trenutek, ko se bo školjka odprla in bo svet obstal za trenutek v njeni svetlobi. In, ko se to zgodi boste spoznali pravo Eleanor. Ambiciozno dekle, polno ciljev in želja – največja, seveda, da bi sodila v družino, ki jo je štela za svojo. Lahko je zares zabavna in odlična družba,ki vas hitro spravi v dobro voljo. Sama sebe bi opisala nekako takole: »Lahko bi rekli, da moja prijaznost nima meja, kar pa marsikdo zna izrabiti. Ne ni bilo prvič, če bi me kdo izkoristil. Čeprav se ti trenutki, vsake toliko končajo tudi s tem, ko se postavim zase. What a suprise, ha?! Tudi to znam, ne da boste kdaj priča podobnemu dogodku. Sem trmasta, no, saj vztrajam pri tem, da bi pasala med Ferwellove že 24 let. Sem organiziran človek, ki raje vse naredi sam, kot pa da bi drugi končali nepopolno oz. narobe. Iz istega razloga, včasih postanem tudi ukazovalna. Med prijatelji – kolikor jih pač je – sem zabavna in moje pripombe nasmejijo še tako hladno dušo. Karizma mi ni tuja, a tiste, ki jih privabi običajno odvrnem z kakšno pripombo s katero jo takoj popiham. Sem zvesta in za svoje prijatelje ne bi samo dala roke v ogenj, ampak žrtvovala tudi svoje življenje. Jaz sem zadnja oseba, na katero pomislim v običajnih situacijah in kljub temu, da sem iskrena oseba ne bi nikoli rekla česa kar bi lahko koga prizadelo. Z tem, da verjamem v karmo, sem prilezla skozi marsikateri težki trenutek v svojem življenju in teh ni bilo tako malo. V ljubezni nisem ravno največji ekspert, a to še ne pomeni, da ne vem ničesar. Definitivno razumem večino punc v filmih o nezaželeni ljubezni. Feel free to change that!« Naj vam na koncu še povem, da tole dekle, čaka svetla usoda. Upajmo, če ne je bilo vse kar je prestala zaman.
roleplayersname
well, i'm not really an interesting person, but i'll be happy to tell you more about me over pm. anyways, i'm quite a big fan of anything supernatural - and now we have something to talk about.. 'till than....
Nazaj na vrh Go down
kaylegh
forum god
forum god
kaylegh

Število prispevkov : 316

eleanor elizabeth ferwell Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: eleanor elizabeth ferwell   eleanor elizabeth ferwell Icon_minitimeSre Apr 03, 2013 8:13 pm

eleanor elizabeth ferwell Usssntitled-2
welcome on the light side :p. opis je potrjen, ne pozabi izpolniti face claima in se zabavati na forumu. (:
Nazaj na vrh Go down

eleanor elizabeth ferwell
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» 9th house on right side of the street [ferwell's]
» eleanor
» eleanor & arielle
» scarlett & eleanor
» rosemarie & eleanor