marcial belov hunter
Število prispevkov : 26 Join date : 24/03/2013
| Naslov sporočila: marcial belov Pon Apr 01, 2013 1:04 pm | |
| BELOV
marcial AGE: 29 BIRTHDAY: unknown SEXUALITY: undefined GROUP: hunter SIDE:neutral HOMETOWN: omsk PLAY BY: colton haynes
| kako mi je ime? poznan sem po mnogo imenih. toliko jih je, da jih ne morem prešteti na prste ene roke. se sprašuješ, zakaj ti to razlagam z nasmehom na obrazu? z veseljem ti bom postregel z odgovorom. prav patetično se mi zdi tole sprašeanje, kakor da bi bil na prekletem zaslišanju. in ne, nisem prezrl tega, da strmiš v brazgotine in rane, ki so posejane po mojem telesu: nikoli ne prezrem ničesar, veš. in sedaj me ocenjuješ, sprašuješ se, koliko vampirjem sem že odtrgal glavo in koliko volkom polomil rebra. tvoje oči iščejo moje napake, šibke točke. ampak že sedaj ti lahko povem: ne boš jih našel, ne naprezaj se preveč. v zraku čutim tvoj strah. nič hudega ti nočem, vsaj zanekrat še ne. pogovor z orjakom, kot je marcial, bi marsikomu lahko nagnal stvah v kosti. močne roke, izklesano telo. ostre obrazne linije. ni potrebno biti nevem kakšen strokovnjak: z lahkoto ugotoviš, da je lovec. in kako se je pravzaprav začela njegova zgodba? menda je bila zima, ko se je rodil: apak ta podatek nam ne pomaga preveč, glede na to da je v rusiji tako ali tako mrzlo v vsakem letnem času. menda je bila noč in menda je bila le ta mirna. in mirno bi bilo tudi njegovo otroštvo: poslušanje nasvetov starega lovca, ki ga je vzel pod svoje okrilje, urjenje za to, da bi dosegel visoka pričakovanja, ki jih je do njega gojil starec. ampak njegova starša mu nista nikoli dajala izgleda, ki bi ga nadobudni morilec želel. oče je bil navadna spaka, človek, ki ga je v enem od bojev v nogo ugriznil volkodlak in si je v upanju da bi zaustavil okužbo odrezal svojo okončino. ljudje so ga vedno spoštovali, govorili so o njegovem pogumu in neverjetnem žrtvovanju. mama, ki je izhajala iz znamenite rodbine russeljevih, je še naprej nadaljevala s svojo službo. ko je bilo marcialu 10 let, so obadva ubila neka nadnaravna bitja. in fantu se je utrgalo. iz rusije je došel kot deček in prepričan je, da se v to državo ne bo vrnil nikoli več. torej je 19 let taval po svetu, pobijal bitja in v vsakem videl morilce svojh neslavnih staršev. neslavnih? slavo jim je prinesel on. ni ga lovca, ki ne bi slišal zanj. in ravno to je želel doseči. pot ga je prinesla v shawodland, želja po krvi se je okrepila. prav tako pa tudi želja o sprejetosti, želja po ljubezni in strasti. po osebi, ki bi v njen vzbudila nepogasljiv ogenj.
|
deus MHM YOU'RE NOT GONNA STAY ALIVE IF I'M IN DA HAUS HONEY. ANYWAY, WRITE A PM IF YOU WANT TO KNOW MORE ABAUT MEH, BECAUSE I'M TOO LAZY TO WRITE SHIT HERE. | |
|
kaylegh forum god
Število prispevkov : 316 Join date : 16/03/2013
| Naslov sporočila: Re: marcial belov Pon Apr 01, 2013 2:58 pm | |
| opis potrjen. uživaj v pisanju. opažam, da si face claim že izpolnil, zato si odpri le še plot page. (: | |
|