emanuele mortier wizard
Število prispevkov : 17 Join date : 15/04/2013
| Naslov sporočila: avalon winchester Tor Apr 16, 2013 3:49 pm | |
| WINCHESTER
avalon beatrice AGE:20 BIRTHDAY:8th of January SEXUALITY:straight GROUP: human SIDE:neutral HOMETOWN:shadowland PLAY BY:nina dobrev
| kje ste našli ravno mene, da se vam predstavim? zares nisem nič posebnega. samo navadno, dolgonogo in rjavolaso dekle, samo še en človek na ulicah tega temačnega mesteca. rodila sem se kakih 20 let nazaj. mama pravi, da sem bila že ob rojstvu očarljivo dekletce z velikimi očmi, ki je povsod širilo pozitivno energijo. pa dovolj o tem. ne bom vas dolgočasila s svojim otroštvom, ki je večino časa potekalo precej normalno. mogoče je vredno omeniti le to, da sem imela veliko prijateljev okoli sebe, pa še sama nisem vedela zakaj. vsi so me preprosto imeli radi. ko sem se kot 13-letnica povzpela v najstniška leta, pa se je meglica popolnega sveta rzablinila kot nadležen dim in vstopila sem v pravi svet. svet, ki me je obdajal. oče je bil vedno nekoliko razočaran nad mano in najprej nisem razumela zakaj. ampak z dodatno obrazložitvijo se mi je vse razjasnilo. njegove nadnaravne moči lovca, se namreč niso prenesle na njegovo edino hčer in tako je izgubil edino priložnost, da bi dar prenesel. ampak saj je še veliko drugih, zato se s tem nisem preveč obremenjevala. vseeno pa se je vame naselil nekakšen strah. spoznala sem da sem čisto na dnu med vsemi bitji, ki bivajo tu in bi me zlahka poteptali kot slon muho. ampak čisto brez urjenja pa vseeno nisem ostala, čeprav sem se za razliko od drugih lovcev hitreje upehala in izgubila moč. komaj bi se zmogla braniti. ampak nekaj smozavesti pa mi je vse skupaj le prineslo in ni mi preostalo drugega, kot da se vdam v usodo. pač nisem nič od tistih, ki se nahajajo na samem vrhu. samo navaden človek. kar pa se mi zdi po neki strani tudi dobro, saj imam navsezadnje nekaj stvari, ki jih drugi nimajo. vseeno pa se na ulice vendo podam previdno, vedoč za nevarnost, k ibi lahko planila iz sence. joj, to mestece ima zares posrečeno ime. |
allie first character & i think you'll get to know me | |
|
lilith forum god
Število prispevkov : 353 Join date : 07/02/2013 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: avalon winchester Tor Apr 16, 2013 3:58 pm | |
| opis je dober, tako da si sprejeta. and of course welcome :p. | |
|