KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
avalon winchester Welcometext01
dobrodošli v shadowland! kraj daje vtis povsem običajnega ameriškega mesteca; voden je s strani župana ter mestnega sveta, ima svojo bolnišnico, policijsko postajo, nakupovalni center, številne pube, restavracije ter cerkev v kateri se verneži vsako nedeljo zberejo pri sveti maši. vendar pa kljub navidezni običajnosti ne gre zanemariti dejstva, da se vsaj enkrat mesečno najde truplo, ki je bilo bodisi raztrgano na koščke, bodisi brez vse krvi, ali pa ubito na način ki že nekoliko meji na nemogoče. prav tako bi bilo potrebno poudariti, da razni nenavadni oziroma skoraj neverjetni dogodki tu niso nobena redkost, izginotja pa se v shadow land dogajajo veliko pogosteje kot kjerkoli drugod. tujci so prava redkost, če pa že pridejo pa so v večini primerov nadnaravna bitja, ki so končno našla raj na zemlji.

avalon winchester Demon avalon winchester Demon-copy avalon winchester Demon

avalon winchester Stafftext
avalon winchester Lilithavalon winchester Kaylegh

avalon winchester Statistictext01
races members free spots
werewolves #0 #0
wizards #0 #0
vampires #0 #0
humans #0 #0
hunters #0 #0

avalon winchester Newstext01
we are open!!!

avalon winchester Chatboxtext01
do not advertise. let's chat without spamm!

avalon winchester

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
emanuele mortier
wizard
wizard
emanuele mortier

Število prispevkov : 17

avalon winchester Empty
ObjavljaNaslov sporočila: avalon winchester   avalon winchester Icon_minitimeTor Apr 16, 2013 3:49 pm

WINCHESTER
avalon beatrice

BIRTHDAY:8th of January

SEXUALITY:straight

GROUP: human

SIDE:neutral

HOMETOWN:shadowland

PLAY BY:nina dobrev
kje ste našli ravno mene, da se vam predstavim? zares nisem nič posebnega. samo navadno, dolgonogo in rjavolaso dekle, samo še en človek na ulicah tega temačnega mesteca. rodila sem se kakih 20 let nazaj. mama pravi, da sem bila že ob rojstvu očarljivo dekletce z velikimi očmi, ki je povsod širilo pozitivno energijo. pa dovolj o tem. ne bom vas dolgočasila s svojim otroštvom, ki je večino časa potekalo precej normalno. mogoče je vredno omeniti le to, da sem imela veliko prijateljev okoli sebe, pa še sama nisem vedela zakaj. vsi so me preprosto imeli radi. ko sem se kot 13-letnica povzpela v najstniška leta, pa se je meglica popolnega sveta rzablinila kot nadležen dim in vstopila sem v pravi svet. svet, ki me je obdajal. oče je bil vedno nekoliko razočaran nad mano in najprej nisem razumela zakaj. ampak z dodatno obrazložitvijo se mi je vse razjasnilo. njegove nadnaravne moči lovca, se namreč niso prenesle na njegovo edino hčer in tako je izgubil edino priložnost, da bi dar prenesel. ampak saj je še veliko drugih, zato se s tem nisem preveč obremenjevala. vseeno pa se je vame naselil nekakšen strah. spoznala sem da sem čisto na dnu med vsemi bitji, ki bivajo tu in bi me zlahka poteptali kot slon muho. ampak čisto brez urjenja pa vseeno nisem ostala, čeprav sem se za razliko od drugih lovcev hitreje upehala in izgubila moč. komaj bi se zmogla braniti. ampak nekaj smozavesti pa mi je vse skupaj le prineslo in ni mi preostalo drugega, kot da se vdam v usodo. pač nisem nič od tistih, ki se nahajajo na samem vrhu. samo navaden človek. kar pa se mi zdi po neki strani tudi dobro, saj imam navsezadnje nekaj stvari, ki jih drugi nimajo. vseeno pa se na ulice vendo podam previdno, vedoč za nevarnost, k ibi lahko planila iz sence. joj, to mestece ima zares posrečeno ime.
allie
first character & i think you'll get to know me Smile
Nazaj na vrh Go down
lilith
forum god
forum god
lilith

Število prispevkov : 353

avalon winchester Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: avalon winchester   avalon winchester Icon_minitimeTor Apr 16, 2013 3:58 pm

avalon winchester Usssntitled-2
opis je dober, tako da si sprejeta. and of course welcome :p.
Nazaj na vrh Go down
https://gravity-hurts.slovenianforum.com

avalon winchester
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» avalon
» avalon & lucien