KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
Chelsey Lyons Welcometext01
dobrodošli v shadowland! kraj daje vtis povsem običajnega ameriškega mesteca; voden je s strani župana ter mestnega sveta, ima svojo bolnišnico, policijsko postajo, nakupovalni center, številne pube, restavracije ter cerkev v kateri se verneži vsako nedeljo zberejo pri sveti maši. vendar pa kljub navidezni običajnosti ne gre zanemariti dejstva, da se vsaj enkrat mesečno najde truplo, ki je bilo bodisi raztrgano na koščke, bodisi brez vse krvi, ali pa ubito na način ki že nekoliko meji na nemogoče. prav tako bi bilo potrebno poudariti, da razni nenavadni oziroma skoraj neverjetni dogodki tu niso nobena redkost, izginotja pa se v shadow land dogajajo veliko pogosteje kot kjerkoli drugod. tujci so prava redkost, če pa že pridejo pa so v večini primerov nadnaravna bitja, ki so končno našla raj na zemlji.

Chelsey Lyons Demon Chelsey Lyons Demon-copy Chelsey Lyons Demon

Chelsey Lyons Stafftext
Chelsey Lyons LilithChelsey Lyons Kaylegh

Chelsey Lyons Statistictext01
races members free spots
werewolves #0 #0
wizards #0 #0
vampires #0 #0
humans #0 #0
hunters #0 #0

Chelsey Lyons Newstext01
we are open!!!

Chelsey Lyons Chatboxtext01
do not advertise. let's chat without spamm!

Chelsey Lyons

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
chelsey lyons
werewolf
werewolf
chelsey lyons

Število prispevkov : 9

Chelsey Lyons Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Chelsey Lyons   Chelsey Lyons Icon_minitimePon Apr 01, 2013 3:50 pm

LYONS
Chelsey Anne

BIRTHDAY: 2.1.

SEXUALITY: heterosexual

GROUP: werevolves

SIDE: neutral

HOMETOWN: shadowland

PLAY BY: Emily Didonato
Kaj bi lahko povedali o Chelsey? Razen tega da spada v razvpito, ter starodavno družino Lyonsovih in je rojena volkodlakinja. Njena duša je svobodnega duha in veliko je potovala po svetu in delala neumnosti, ter policajem kravžlala živce. Vendar je nikoli niso odkrili,nikoli. Izkusila je tudi že prepovedano ljubezen, ko je hodila z nekom, s katerim ne bi smela in ga starši niso marali,saj je bil iz družine Kenethovih, vendar se to njuno razmerje ni razpletlo dobro in sta oba pozabila,da sta kdaj imela sploh razmerje.Vendar kakšna je Chelsey po karakterju? Sama se bolj težko opiše, zato smo vprašali prebivalce Shadowlanda.
Natakar v kavarni: Ne poznam je dobro, vendar vedno pride sem z nasmeškom na obrazu, ter vedno naroči isto. Vročo čokolado. In ja mislim, če gledam iz moške strani je, ima perfektno postavo in vse napravem mestu in ja je lepa.
Delodajalec: Chelsey? Ma ja, mislim, ne bi bla uslužbenka leta, meseca tudi ne. Je tak človek, ki noče da mu ukazuješ, naredi to, naredi ono,…Mhja, ampak če je pri stvari pa naredi delo z odliko. No zdaj se pa spelte s tuki, polne roke dela imam!
Bežna znanka: Chelsey? Ja ona je, vedno nasmejana, zna zbijati šale na svoj račun, ja prijazna osebica…. Slišala sem že, daje skočila z letala, ma ja pravijo da je ena tistih deklet, ki obožujejo adrenalin, sicer nevem, samo govorice so.
Sovražnica: Chelsey?! Zakaj bi hoteli vedeti, karkoli o njej?? O tej, pra***…mislim, v življenju nisem videla, bolj zlobnega, sarkastičnega človeka.Ne omenjajte mi je sploh…
Najbolša prijateljica: Ma ona je tak človek, ki je za vse neumnosti, resno, z njo se da zafrkavat sto na uro. Je nasmejana, mal odštekana,am, sarkazem zna odlično uporabiti,posebej pri njeni sovražnici,am ja ne rada opravlja druge ljudi, tut bl skrivnostna je no, mislm ne pove mi vsega,ampak jo mam še vseen rada in oh ja je čisti filozof.
Bivši fant: chelsey je najbolša punca, ki sem jo kdaj koli imel. Mislim,helou, zna voziti motor igra fifo, rada gleda šport in še povrh vsega je bil s…khm ja, no mislim prou žal mi je da sva se razšla, ampak kaj češ? Aja ena slaba lastnost, preveč je trmasta, če se zapiči v nekaj,kar ni dobro zanjo, je ne moreš prepričati, ali ji dovoliš ali ne, naredila bo to kar si je zamislila.
No, to so o njej povedali prebivalci Shadowlanda, vendar bi se o njej dalo povedati še veliko več. Tako da ja, če mislite,da poznate Chelsey, je bolje da pomislite še enkrat.
roleplayersname
Ja, jst sem Sara in sem stara 15 let,am, že kar nekaj časa sem na rpg forumih, čeprou sem mela vmes daljši odmor od forumov. p.s: Vem da je tale slikca mau prevelka ( ne najdem manjše slike Razz, pa neki sm narobe kodo izpovnila, ja oprostite mi zato Very Happy.

Nazaj na vrh Go down
kaylegh
forum god
forum god
kaylegh

Število prispevkov : 316

Chelsey Lyons Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Chelsey Lyons   Chelsey Lyons Icon_minitimePon Apr 01, 2013 4:00 pm

Chelsey Lyons Usssntitled-2
opis je kljub tisti manjši napaki s kodo - potrjen (: izpolni še face claim, odpri plot page in uživaj pri pisanju. {prosim te tudi, da si ime in priimek napišeš z malima začetnicama.}
Nazaj na vrh Go down

Chelsey Lyons
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» lyons, melody
» jax & chelsey
» scarlett & chelsey