KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
eva rocher Welcometext01
dobrodošli v shadowland! kraj daje vtis povsem običajnega ameriškega mesteca; voden je s strani župana ter mestnega sveta, ima svojo bolnišnico, policijsko postajo, nakupovalni center, številne pube, restavracije ter cerkev v kateri se verneži vsako nedeljo zberejo pri sveti maši. vendar pa kljub navidezni običajnosti ne gre zanemariti dejstva, da se vsaj enkrat mesečno najde truplo, ki je bilo bodisi raztrgano na koščke, bodisi brez vse krvi, ali pa ubito na način ki že nekoliko meji na nemogoče. prav tako bi bilo potrebno poudariti, da razni nenavadni oziroma skoraj neverjetni dogodki tu niso nobena redkost, izginotja pa se v shadow land dogajajo veliko pogosteje kot kjerkoli drugod. tujci so prava redkost, če pa že pridejo pa so v večini primerov nadnaravna bitja, ki so končno našla raj na zemlji.

eva rocher Demon eva rocher Demon-copy eva rocher Demon

eva rocher Stafftext
eva rocher Lilitheva rocher Kaylegh

eva rocher Statistictext01
races members free spots
werewolves #0 #0
wizards #0 #0
vampires #0 #0
humans #0 #0
hunters #0 #0

eva rocher Newstext01
we are open!!!

eva rocher Chatboxtext01
do not advertise. let's chat without spamm!

eva rocher

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
karin suzuki
human
human
karin suzuki

Število prispevkov : 72

eva rocher Empty
ObjavljaNaslov sporočila: eva rocher   eva rocher Icon_minitimePon Apr 01, 2013 2:54 pm

EVA ROCHER
aka marmaroth

BIRTHDAY: september, 17th

SEXUALITY: bisexual

GROUP: angel

SIDE: the light side

HOMETOWN: wellington, new zealand

PLAY BY: barbara palvin
angel, ki lahko napove usodo, imenovan marmaroth. tako bi me poimenovali po mnogih legendah. sama še vedno ne vem, če so to moje zmožnosti, a takšne naj bi bile. moje otroštvo je bilo vse prej, kot preprosto. sama sem imela zanimiv, precej dober značaj, zaradi katerega so me mnogi imeli za noro osebo. sploh, če bi v tistem času pogledali mojo pamet, zaradi katere sem bila izpostavljena kot nekakšna čarovnica - namreč, sem vedela veliko več, kot neka odrasla oseba. odraščala sem sicer v povsem normalni družini. odnosi so bili dobri, če spregledamo daljne tete in strice, ki so me imenovali enako kot drugi: čarovnica. sama se jim nisem upirala - klicali so me, kakor so mislili, da je prav, pa čeprav sem večkrat dneve preživela objokana. ponavadi sem se tolažila v naravi, saj sem vedno imela občutek, da lahko komuniciram z njo - rastline, živali, vse. zdelo se mi je, da je vse enako meni. zato sem se včasih vedla malce čudaško, kot bi rekli nekateri danes, namreč, sem se pogosto v družbi nepoznanih ljudi pogovarjala z bližnjimi rastlinami, ne glede na to, da mi one niso odgovorile. umrla sem kot mlada 20-letnica, saj sem staknila bolezen, a zanjo takrat ni bilo zdravila. spominjam se, kako sem zaprla oči in vsega je bilo konec. do trenutka, ko sem se ponovno zbudila, ter se lahko zavedala, da nisem več navaden človek. tokrat sem res lahko komunicirala z rastlinami in živalmi, lahko sem spreminjala čas, opazila sem tudi moje sposobnosti glede usmerjanja vremena. bilo je res nenavadno, a resnično. zbudila sem se kot nova, prerojena oseba, v mojem domačem kraju, wellingtonu, ki sicer takrat ni bil to, kar je dandanes, a sem vedela, kje se nahajam. vendar je bila moja naloga, da je po svetu vse dobro, da ni tiste temne strani - da bi bilo vse čudovito, mirno, nekaj, kar bi bilo pokrito s svetlečo odejo, ki bi oznanjala dober svet. zato je bila moja edina pot, da se odpravim v mesto shadow land, kjer naj bi bile temne sile. da, zdaj sem tukaj, v mestu. poznana sem kot družabno, nasmehljano dekle, ki zakriva, kdo je v resnici in ljudi pripravlja, da se pridružijo tisti dobri strani.
kaylegh
so. i'm known as urška, ursh, rocher. i'm 14teen. nimam kaj posebnega za povedati, so.. that's me :p
Nazaj na vrh Go down
kaylegh
forum god
forum god
kaylegh

Število prispevkov : 316

eva rocher Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: eva rocher   eva rocher Icon_minitimePon Apr 01, 2013 2:58 pm

eva rocher Usssntitled-2
Nazaj na vrh Go down

eva rocher
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1