AGE: about 2000, looks like 20 BIRTHDAY: september, 17th SEXUALITY: bisexual GROUP: angel SIDE: the light side HOMETOWN: wellington, new zealand PLAY BY: barbara palvin
| angel, ki lahko napove usodo, imenovan marmaroth. tako bi me poimenovali po mnogih legendah. sama še vedno ne vem, če so to moje zmožnosti, a takšne naj bi bile. moje otroštvo je bilo vse prej, kot preprosto. sama sem imela zanimiv, precej dober značaj, zaradi katerega so me mnogi imeli za noro osebo. sploh, če bi v tistem času pogledali mojo pamet, zaradi katere sem bila izpostavljena kot nekakšna čarovnica - namreč, sem vedela veliko več, kot neka odrasla oseba. odraščala sem sicer v povsem normalni družini. odnosi so bili dobri, če spregledamo daljne tete in strice, ki so me imenovali enako kot drugi: čarovnica. sama se jim nisem upirala - klicali so me, kakor so mislili, da je prav, pa čeprav sem večkrat dneve preživela objokana. ponavadi sem se tolažila v naravi, saj sem vedno imela občutek, da lahko komuniciram z njo - rastline, živali, vse. zdelo se mi je, da je vse enako meni. zato sem se včasih vedla malce čudaško, kot bi rekli nekateri danes, namreč, sem se pogosto v družbi nepoznanih ljudi pogovarjala z bližnjimi rastlinami, ne glede na to, da mi one niso odgovorile. umrla sem kot mlada 20-letnica, saj sem staknila bolezen, a zanjo takrat ni bilo zdravila. spominjam se, kako sem zaprla oči in vsega je bilo konec. do trenutka, ko sem se ponovno zbudila, ter se lahko zavedala, da nisem več navaden človek. tokrat sem res lahko komunicirala z rastlinami in živalmi, lahko sem spreminjala čas, opazila sem tudi moje sposobnosti glede usmerjanja vremena. bilo je res nenavadno, a resnično. zbudila sem se kot nova, prerojena oseba, v mojem domačem kraju, wellingtonu, ki sicer takrat ni bil to, kar je dandanes, a sem vedela, kje se nahajam. vendar je bila moja naloga, da je po svetu vse dobro, da ni tiste temne strani - da bi bilo vse čudovito, mirno, nekaj, kar bi bilo pokrito s svetlečo odejo, ki bi oznanjala dober svet. zato je bila moja edina pot, da se odpravim v mesto shadow land, kjer naj bi bile temne sile. da, zdaj sem tukaj, v mestu. poznana sem kot družabno, nasmehljano dekle, ki zakriva, kdo je v resnici in ljudi pripravlja, da se pridružijo tisti dobri strani. |