jax hall wizard
Število prispevkov : 35 Join date : 31/03/2013 Age : 27 Kraj : Paris, France
| Naslov sporočila: jax hall Pon Apr 01, 2013 10:31 am | |
| Hall
Jax Zachary AGE:24 BIRTHDAY:20. 12. SEXUALITY:Non define GROUP:Wizard SIDE: The ligh side HOMETOWN:Paris PLAY BY:Chace Crawford
| So, here's my story. Rojen sem bil 20.12. Mama mi je velikokrat pripovedovala o tem - bila je čudna noč. Snežilo je, vendar ni šlo za navaden sneg, šlo je za snežni vihar. Po dolgem porodu je končno prijokal na svet. Očeta nisem poznal. Nikoli ni bil tam, ko sem ga potreboval. Mama mi je govorila, da je odšel na neko misijo in se ni vrnil. Navadna laž. Oče naju je zapustil. Jax, sicer rojen kot Jax Zachary Hall. Mešanica ameriškega in francoskega. Z mamo sem živel v Franciji, malo izven Pariza. Kot otrok sem bil neverjetno očarljiv - prikupil sem se otrokom kot tudi starejšim. Svojo priljubljenost sem uspešno vodil skozi osnovno šolo ter tudi gimnazijo. Gimnazijo sem zaključil kot zlati maturant. Kaj sem mislil študirati dalje? Francoščino in ruščino, vendar... Ubili so mi mamo. Na nekem potovanju. Naj bi šla v Washington. Takoj sem se odločil. Mamo bom maščeval. Pustil sem šolo in izgubil vse - še najboljši prijatelj mr je zapustil. Uresničil se je moj največji strah - ostati sam. Prišel sem v Washington, vendar tam nisem imel pojma kaj naj. Nobenih sledi. Nič. Do zdaj. Povedali so mi kam. Zdaj je čas, da maščujem mamo. |
Jax Torej, kdo sem? Kako bi se opisal. V osnovni šoli sem treniral odbojko in plavanje, prav tako v gimnaziji, to se dobro vidi na mojem telesu. Imam rjave lase in večino časa modre oči - variirajo glede na količino in padanje svetlobe. Karakter... Neverjetno zahteven sem. Hočem pozornost, vendar sem pogosto hladen do ljudi. Nočem se več navezati - okoli sebe sem naredil debel ščit, ki ga redko spusti. Vem, komu lahko zaupam, ampak včasih odrivam ljudi od sebe. Bil sem velikokrat razočaran in zato težko pustim ljudi blizu. Imam nekaj slabih razvad - kadim in sem odvisen od kave. Visok sem bornih 178 centimetrov, tehtam pa dobrih 70 kilogramov. To je to. Če imate vprašanja o meni... Knoc knoc.
Nazadnje urejal/a jax hall Pon Apr 01, 2013 11:48 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
kaylegh forum god
Število prispevkov : 316 Join date : 16/03/2013
| Naslov sporočila: Re: jax hall Pon Apr 01, 2013 11:31 am | |
| opis je potrjen. (: sicer te samo prosim, če spodaj napišeš svoje resnično ime oz. tvoj vzdevek. spodaj pa nevem, če je tvoj opis, ali je opis tvojega lika. sicer je namenjeno opisu tebe samega oz. tebe v resničnem življenju. si pa sprejeten :3 | |
|
jax hall wizard
Število prispevkov : 35 Join date : 31/03/2013 Age : 27 Kraj : Paris, France
| Naslov sporočila: Re: jax hall Pon Apr 01, 2013 11:48 am | |
| Vse je dejansko opis lika, samo v prvi osebi sem pisal ^^ | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: jax hall | |
| |
|