KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava
jax hall Welcometext01
dobrodošli v shadowland! kraj daje vtis povsem običajnega ameriškega mesteca; voden je s strani župana ter mestnega sveta, ima svojo bolnišnico, policijsko postajo, nakupovalni center, številne pube, restavracije ter cerkev v kateri se verneži vsako nedeljo zberejo pri sveti maši. vendar pa kljub navidezni običajnosti ne gre zanemariti dejstva, da se vsaj enkrat mesečno najde truplo, ki je bilo bodisi raztrgano na koščke, bodisi brez vse krvi, ali pa ubito na način ki že nekoliko meji na nemogoče. prav tako bi bilo potrebno poudariti, da razni nenavadni oziroma skoraj neverjetni dogodki tu niso nobena redkost, izginotja pa se v shadow land dogajajo veliko pogosteje kot kjerkoli drugod. tujci so prava redkost, če pa že pridejo pa so v večini primerov nadnaravna bitja, ki so končno našla raj na zemlji.

jax hall Demon jax hall Demon-copy jax hall Demon

jax hall Stafftext
jax hall Lilithjax hall Kaylegh

jax hall Statistictext01
races members free spots
werewolves #0 #0
wizards #0 #0
vampires #0 #0
humans #0 #0
hunters #0 #0

jax hall Newstext01
we are open!!!

jax hall Chatboxtext01
do not advertise. let's chat without spamm!

jax hall

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
jax hall
wizard
wizard
jax hall

Število prispevkov : 35
Kraj : Paris, France

jax hall Empty
ObjavljaNaslov sporočila: jax hall   jax hall Icon_minitimePon Apr 01, 2013 10:31 am

Hall
Jax Zachary

BIRTHDAY:20. 12.

SEXUALITY:Non define

GROUP:Wizard

SIDE: The ligh side

HOMETOWN:Paris

PLAY BY:Chace Crawford
So, here's my story. Rojen sem bil 20.12. Mama mi je velikokrat pripovedovala o tem - bila je čudna noč. Snežilo je, vendar ni šlo za navaden sneg, šlo je za snežni vihar. Po dolgem porodu je končno prijokal na svet. Očeta nisem poznal. Nikoli ni bil tam, ko sem ga potreboval. Mama mi je govorila, da je odšel na neko misijo in se ni vrnil. Navadna laž. Oče naju je zapustil. Jax, sicer rojen kot Jax Zachary Hall. Mešanica ameriškega in francoskega. Z mamo sem živel v Franciji, malo izven Pariza. Kot otrok sem bil neverjetno očarljiv - prikupil sem se otrokom kot tudi starejšim. Svojo priljubljenost sem uspešno vodil skozi osnovno šolo ter tudi gimnazijo. Gimnazijo sem zaključil kot zlati maturant. Kaj sem mislil študirati dalje? Francoščino in ruščino, vendar... Ubili so mi mamo. Na nekem potovanju. Naj bi šla v Washington. Takoj sem se odločil. Mamo bom maščeval. Pustil sem šolo in izgubil vse - še najboljši prijatelj mr je zapustil. Uresničil se je moj največji strah - ostati sam. Prišel sem v Washington, vendar tam nisem imel pojma kaj naj. Nobenih sledi. Nič. Do zdaj. Povedali so mi kam. Zdaj je čas, da maščujem mamo.
Jax
Torej, kdo sem? Kako bi se opisal. V osnovni šoli sem treniral odbojko in plavanje, prav tako v gimnaziji, to se dobro vidi na mojem telesu. Imam rjave lase in večino časa modre oči - variirajo glede na količino in padanje svetlobe. Karakter... Neverjetno zahteven sem. Hočem pozornost, vendar sem pogosto hladen do ljudi. Nočem se več navezati - okoli sebe sem naredil debel ščit, ki ga redko spusti. Vem, komu lahko zaupam, ampak včasih odrivam ljudi od sebe. Bil sem velikokrat razočaran in zato težko pustim ljudi blizu. Imam nekaj slabih razvad - kadim in sem odvisen od kave. Visok sem bornih 178 centimetrov, tehtam pa dobrih 70 kilogramov. To je to. Če imate vprašanja o meni... Knoc knoc.

Nazadnje urejal/a jax hall Pon Apr 01, 2013 11:48 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
kaylegh
forum god
forum god
kaylegh

Število prispevkov : 316

jax hall Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: jax hall   jax hall Icon_minitimePon Apr 01, 2013 11:31 am

jax hall Usssntitled-2
opis je potrjen. (: sicer te samo prosim, če spodaj napišeš svoje resnično ime oz. tvoj vzdevek. spodaj pa nevem, če je tvoj opis, ali je opis tvojega lika. sicer je namenjeno opisu tebe samega oz. tebe v resničnem življenju. si pa sprejeten :3
Nazaj na vrh Go down
jax hall
wizard
wizard
jax hall

Število prispevkov : 35
Kraj : Paris, France

jax hall Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: jax hall   jax hall Icon_minitimePon Apr 01, 2013 11:48 am

Vse je dejansko opis lika, samo v prvi osebi sem pisal ^^
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

jax hall Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: jax hall   jax hall Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

jax hall
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1