sophia riley vampire
Število prispevkov : 3 Join date : 20/04/2013
| Naslov sporočila: sophia riley Sob Apr 20, 2013 5:50 pm | |
| RILEY
sophia renee AGE: 20 BIRTHDAY: 16.03.1993 SEXUALITY: pan GROUP: vampires SIDE: neutral HOMETOWN: atlanta, georgia PLAY BY: arnezeder, nora
| torej ja, ime mi je sophia ampak mi je ljubše če me kličete kar sophie ali soph. osebno mi moje ime ni pretirano všeč, ampak tako pač je, nekako se tako izražajo moje korenine, ki segajo tja čez lužo v španijo, kjer sta se rodila moja starša. če smo pravični ni kaj preveč za povedati o meni.. stara sem dvajset let in pred dvema letoma sem končala srednjo šolo, katero sem po pravici komaj dokončala. pravijo da sem bila eden izmed tistih otrok, ki so imeli kar dosti preveč energije in jaz se še zdaj sprašujem kako je to mogoče, glede na to da sem trenutno na dnu z energijo in v glavnem, z voljo do življenja. če se ne motim se je to spremenilo, ko me je pri sedemnajstih letih ugriznil eden izmed njih. še zdaj ne maram dejstva, da sem sedaj ena izmed njih in dvomim, da ga kdaj bom. tega nisem hotela in to sem mu dala vedeti, pa ni poslušal. ampak vseeno, tukaj nismo, da bi govorili o tem kako se ne morej sprijazniti z tem dejstvom. kar se tiče mene na splošno, nisem ravno človek, ki ima polno prijateljev in podobno, bolj sem vase zaprta in raje sem sama s svojimi mislimi. redko kdo se uspe prebiti čez tale zid, ki ga baje imam in prav tako redko kdo ostane tako dolgo. pri petnajstih sem začela obiskovati psihiatra, zaradi tako imenovane bipolarne motje, kar pomeni da imam velika nihanja razpoloženja. meni osebno ni veliko na tem, saj sem jih navajena, medtem ko to v večini odvrne ljudi, saj sem lahko eno minuto polna energije in veselja, naslednjo minuto se lahko derem na njih, spet nslednjo pa sem čisto na dnu. no, tole mislim da bi bilo vse o meni za zdaj. |
roleplayersname o hai dere ^^ so not in the mood for this, but okay. pač kličete me lahko alex, večina vas itak že pozna moje ime, ker sem na forumih že kar okol 5 let tbh in se mi ful ne da govorit zdaj kle o meni haha b-bye | |
|
lilith forum god
Število prispevkov : 353 Join date : 07/02/2013 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: sophia riley Sob Apr 20, 2013 6:25 pm | |
| welcome :p. tvoj opis je v redu, tako da si sprejeta. preden se lotiš pisanja pa prosim izpolni še vse claime. | |
|