amalia johnson human
Število prispevkov : 4 Join date : 14/04/2013
| Naslov sporočila: amalia johnson Pon Apr 15, 2013 5:49 pm | |
| JOHNSON
amalia AGE: 20 BIRTHDAY: 5.9. SEXUALITY: hetero GROUP: human SIDE: neutral HOMETOWN: london PLAY BY: cara delevingne
| petega septembra, je na svet prišlo ljubko dekle z imenom amalia. no ja, to ljubko dekle sem bila jaz. rodila sem se v londonu, kjer sem tudi odraščala. ko sem bila mala, sta mi kar oba starša zbolela za rakom in nato umrla.. odšla sem v neko rejništvo, nato pa me je posvojila druga družina. do mene so bili prijazni in pravični. bili so zelo premožni zato sem dobila vse kar sem si zaželela. imela sem jih raje kot prej svoje lastne starše. razvajali so me. bila sem priljubljena punca tudi v šoli. nisem imela najbolj dobre ocene, saj nisem bila preveč pametna. vsi so me oboževali in vedno sem bila v sredušči pozornosti. glede ljubezni nisem imela prevelikih težav, saj sem skoraj vsak dan imela drugega in se s tem hvalila. zdaj mi večina ljudi ki me pozna reče da sem kot neka egoistična prasica, ampak me to sploh ne moti. biti v središču pozornosti, biti več kot drugi mi je prav všeč. |
roleplayersname ich bin ana c: :p | |
|
lilith forum god
Število prispevkov : 353 Join date : 07/02/2013 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: amalia johnson Pon Apr 15, 2013 6:17 pm | |
| oh, naš prvi human :p. opis je sicer nekoliko kratek, ampak si povedala temeljne stvari o tvojem liku, tako da to niti ni pretirano pomembno. si sprejeta and of course welcome. | |
|